Conrad İstanbul Bosphorus İlham Verdi

Bir Conrad İstanbul Bosphorus’un “İlham Veren Sohbetler” etkinliği 18 Ekim’de bu kez Akdeniz’in başkenti Adana’da gerçekleşti.

Conrad İstanbul Bosphorus İlham Verdi

Fashion Vip Dergisi işbirliği ile gerçekleşen etkinlikte dünyaca ünlü moda tasarımcısı Atıl Kutoğlu ve @gardiropgurusu Hande Can saat 17.00’de Adana HiltonSA’da şehrin cemiyet ve iş hayatının önde gelen kadınları ile buluştu. Kutoğlu sonbahar-kış sezonu trendlerini, Hande Can ise zamansız şıklığın ipuçlarını davetlilerle paylaştı.

İstanbul’un şık ve çağdaş oteli Conrad İstanbul Bosphorus’un, dünyaca ünlü moda tasarımcımız Atıl Kutoğlu ve Hande Can ile birlikte düzenlediği “İlham Veren Sohbetler” etkinliği 18 Ekim Çarşamba günü saat 17.00’de Adana’da gerçekleşti. Ünlü instagrammer ve stil danışmanı @gardiropgurusu Hande Can ile birlikte Adana HiltonSA’da Adana cemiyet ve iş hayatının önde gelen kadınları ile beş çayında bir araya gelen Atıl Kutoğlu etkinlikte sonbahar – kış modası ve zamansız şıklık üzerine konuştu.

Conrad İstanbul Bosphorus ve Fashion VIP Dergisi iş birliği ile cemiyet dünyasının Adana’daki temsilcilerini buluşturan etkinlikte Atıl Kutoğlu, yeni dönem moda trendlerini ve koleksiyonlarının oluşum süreçlerini moda severlerle paylaştı. instagrammer ve stilist @gardiropgurusu Hande Can ise zamansız şıklığın ipuçlarını davetlilere anlattı. Avusturya Devletinin en yüksek nişanına layık görülen ve Viyana’da 2 yeni butik açan Atıl Kutoğlu, geçtiğimiz günlerde Mercedes Benz Fashion Week İstanbul'da adeta bir manken ordusunu podyuma çıkartarak güçlü bir koleksiyonla moda haftasına damgasını vurdu

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2017, 23:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER