Kışın son ayı Şubat’a özel kombin önerileri

Şubat aylarında başlayan baharın müjdecisi hava koşullarında kombin oluşturmak da zorlaşıyor. Muhafazakâr kadınların beğenilen markası ZÜHRE, ikili takım ve kap modelleri ile keyifli ve şık kombinler sunuyor.

Kışın son ayı Şubat’a özel kombin önerileri


Kap modelleri ve ikili takımlarda ZÜHRE imzası

Şubattan bahara geçişte farklı hava koşullarında kadınların yardımcısı olacak zamansız bir parça bulmak da bazen zor olur. Kombin oluştururken özellikle mevsim geçişlerinde kadınların kurtarıcısı kap modelleri ve ikili takımlar oluyor. Kadınlar, kombinlerinde kap modellerinde renk ve beden seçeneğini geniş tutan ZÜHRE ile tüm koşullarda şık görünüm kazanıyor.

İkili takımlar ise mevsim geçişlerinde hem rahat hem de şık kombin sağlıyor. Kap modelleri ve ikili takımlar ile kombin yapmak isteyenler renk seçeneklerinden yana ZÜHRE kalitesini tercih ediyor. Farklı ve özgür tarzın savunucusu ZÜHRE, tabadan siyaha lacivertten haki rengine, kremden bej tonlarına kadar pek çok renk seçeneği sunuyor.

Kap modelleri ve ikili takımlarla farklı kombin imkânı  

Farklı tonları ile kap modellerinde ve ikili takımlarda değişik kombinler oluşturmaya olanak sunan ZÜHRE, yeni sezon ürünleri ile zamansız şıklık sunuyor. Giy-çık kombinlerde monokrom stilde ZÜHRE imzası taşıyan ürünler ile istenilen görünüme kavuşuluyor. Soğuk havalarda lacivert kalın kumaşlı kap modelini hardal ikili takım ile kombinlerken, kiremit rengi eşarp ile kombininize son dokunuşu yapabilirsiniz. Bahar aylarında krem rengi kap modellerinde bel detaylı olanlarından bedeninize uygun olanı tercih edebilir, siyah ikili takım ile kombinleyebilir, eşarp yerine açık tonlarda şal tercih ederek ferah bir görünüm elde edebilirsiniz.

Gri ve antrasit kap modelleri ile her yaştan kombinler bir anda genç görünümün kazanırken, monokrom kombin oluşturarak da geçiş mevsimi stilini göstermek mümkün. Açık gri kap modellerinden tercih yapılabilir, kap modelinin içine oversize tunik pantolon ikili takımlarından istenilen ürünle kombini oluşturabilirsiniz. Siyah mini cluth çanta ve beyaz spor ayakkabı ile de kombininizi tamamlayabilirsiniz. Gri monokrom stilin daha güçlü durmasını isteyenler,  siyah ikili tunik pantolon takımı antrasit kap modeli ile birleştirebilir. Topuklu siyah ayakkabı ile kombin şık bir görünüme taşınabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER