Kılıçdaroğlu, Adana'dan seslendi: Yetkiyi verin Türkiye'yi değiştirelim!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği açılış töreninde yaptığı açıklamada Millet İttifakı iktidarında yapılacak hizmetleri anlattı.

Kılıçdaroğlu, Adana'dan seslendi: Yetkiyi verin Türkiye'yi değiştirelim!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği açılış törenine katıldı.

Kılıçdaroğlu, "Yetkiyi verin Türkiye'yi değiştirelim, yetkiyi verin Türkiye'yi verin Türkiye'yi büyütelim, yetkiyi verin sanayicinin, esnafın, gençlerin yüzü gülsün. Türkiye'nin önü açık, açacak olan sizlersiniz" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının satır başları şöyle oldu:

'SAKIN OLA ŞİKAYET ETMEYİN'

Hepinizin huzurunda Adana gibi adam dediğiniz Zeydan Başkanı da yürekten kutluyorum. Adana'nın ne kadar bereketli bir kent, büyükşehir olduğunu biliyorum. Bizim bütün büyükşehir belediyelerimiz aynı çabayı gösteriyorlar, aynı çabada hizmet ediyorlar. Kentin soru varsa soruna kilitleniyor. 

Arkadaşlarımıza söyledim: Sakın ola şikayet etmeyin. Siz bütün engelleri aşıp halka hizmet edeceksiniz. Halka hizmet hakka hizmettir. Biz halka hizmet etmeyi temel ilke edindik. Biz bu ülkeye hizmet etmeyi hizmet etmek için adanmışlığı kabul etmek için gelen bir gelenekten geliyoruz.

'İKTİDARI SİZ DEĞİŞTİRECEKSİNİZ'

Seçimde karne önünüze gelecek. Notları siz verecek, iktidarı siz değiştireceksiniz.  Bütün Türkiye'ye söz veriyoruz: Türkiye'nin bütün sorunlarını çözeceğiz. Adana'dan söz veriyorum hepinize: Bu ülkeye adaleti getireceğim, Adalet ya gelecek ya gelecek. Bundan emin olmanızı istiyorum. 

Hiçkimseyi düşüncesinden ötürü yargılamayacağız. Gazeteler etik kurallar çerçevesinde iktidarı eleştirecekler. Gençler tweet attığımda başıma bir şey gelecek mi diye düşünmeyecek. Sevgili gençler sizin hayalleriniz bu kardeşinizin hedefi olacaktır. Onların tamamını gerçekleştireceğiz.

'TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ AÇACAK OLAN SİZLERSİNİZ'

7 buçuk milyon genç Türkiye'nin kaderini değiştirecek. Hedefimiz çağdaş uygarlığı yakalamak ve aşmak.  Kadınların kılık kıyafetine siyaset müdahale etmeyecek. Onların başında, sırtında olan siyasi vesayeti kaldıracağız.  Temel hedefimiz katma değeri yüksek ürünlere üretmek.

Yetkiyi verin Türkiye'yi değiştirelim, yetkiyi verin Türkiye'yi verin Türkiye'yi büyütelim, yetkiyi verin sanayicinin, esnafın, gençlerin yüzü gülsün. Türkiye'nin önü açık, açacak olan sizlersiniz. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER