Mahsun Kırmızıgül'den 'Bergen' yorumu

. Yenötmen ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül, başrolünü Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı ‘Bergen’ filmini eleştirdi.

Mahsun Kırmızıgül'den 'Bergen' yorumu

Geçtiğimiz hafta vizyona giren ve başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı filme, Mahsun Kırmızıgül'den eleştiri geldi..
Mahsun Kırmızıgül, "Bir şarkıcının hayatını oynayabilirsiniz ama onun şarkıcılarını onun gibi asla söylemezsiniz. Milyonlarca insanı, sesleri ile etkileyen şarkıcıların kendi biyaografi filmlerinde kendi sesleri yok. Biyografi filminde oyuncu kendi sesi ile şarkı söylediği anda sinemadan çıkıyorum." dedi. Mahsun Kırmızıgül, bu açıklamasıyla yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

Mahsun Kırmızıgül, "Bir şarkıcının hayatını oynayabilirsiniz ama onun şarkıcılarını onun gibi asla söylemezsiniz. Milyonlarca insanı, sesleri ile etkileyen şarkıcıların kendi biyaografi filmlerinde kendi sesleri yok. Biyografi filminde oyuncu kendi sesi ile şarkı söylediği anda sinemadan çıkıyorum" dedi.

Mahsun Kırmızıgül ayrıca, "Bunun tartışılacak bir yanı yok. Neşet Ertaş, Zeki Müren, Esengül gibi sanatçıların şarkılarını, hangi oyuncu arkadaşlar seslendirebilir. Ben sevdiğim sanatçıyı izlemeye giderken, ona hayat veren oyuncunun amatörce söylediği şarkıları duymak zorunda değilim" diyerek yeni bir tartışma yarattı.(odadv)

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2022, 13:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aslı
Aslı - 2 yıl Önce

Çok doğru katılıyorum

SIRADAKİ HABER