Migros'tan yazılı açıklama

MİGROS, gerek Esenyurt Dağıtım Merkezi'ndeki iddialar gerekse de mağazada çalışan bir işçisine yönelik iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Migros'tan yazılı açıklama


Açıklamada “68 yıldır hizmet verdiğimiz halkımızın bu ve benzeri toplumsal huzursuzluk yaratacak senaryolara itibar etmemesini içtenlikle rica ederiz” denildi.

MİGROS 'tan yapılan yazılı açıklamada, Son zamanlarda gerek Esenyurt Dağıtım Merkezi'ndeki iddialar gerekse de mağazada çalışan bir işçiye ilişkin gerçek dışı paylaşımlarla kamuoyunun yanlış yönlendirildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bugün yayılmaya uğraşılan asılsız haberler de bir kez daha göstermiştir ki, Migros, maksatlı olarak kötü niyetli bir sürecin tarafı yapılmaya çalışılmaktadır. Us Grup tarafından olay titizlikle incelenmiş ve açıklama yapılmıştır. Bahsi geçen çalışan, temizlik elemanı olarak Merter mağazamızda çalışmaya devam etmekte olup daha önce kendisi tarafından yapıldığı belirtilen açıklamanın tamamen başkaları tarafından yönlendirilerek yazıldığını, paylaşımların kendi iradesi dışında yapıldığını ifade etmiştir.

Biz 55 bin çalışanımızla hizmet odağımızdan en ufak taviz vermeden tüm paydaşlarımızla ilişkilerimizi, temel değerlerimiz olarak benimsediğimiz şeffaflık, hesap verebilirlik, sorumluluk ve adillik ilkeleri ışığında sürdürüyoruz. 68 yıldır hizmet verdiğimiz halkımızın bu ve benzeri toplumsal huzursuzluk yaratacak senaryolara itibar etmemesini içtenlikle rica ederiz".

"ÇALIŞANIMIZIN KENDİ EL YAZISI İLE GERÇEK BEYANI"

MİGROS açıklamasında US Grup'un (Us Grup Lojistik Taşımacılık Paketleme Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.) Twitter hesabından yapılan şu paylaşım da aktarıldı:

“Sosyal medyada bir çalışanımızla ilgili yapılan paylaşımlar asılsızdır. Kendisi de iradesi dışında yapılan bu paylaşımlardan son derece rahatsız olmuştur. Çalışanımızın kendi el yazısı ile gerçek beyanını kamuoyu ile paylaşıyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER