Soylu, Düzce’de incelemelerde bulundu

Soylu, Düzce’de incelemelerde bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce’de; “Yaklaşık 30’un üzerinde yaralı söz konusu. Bir elektrik kesintisi var, bunların önemli bir bölümü kontrollü kesintiler. Mahalle mahalle yavaş yavaş kontrollü bir şekilde veriliyor. Biraz sonra elektrikle ilgili de herhangi bir kesinti söz konusu olmayacak” açıklamasını yaptı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün saat 04.08’de 5.9 büyüklüğünde meydana gelen depreme ilişkin açıklama yaptı. Soylu, depremin meydana geldiği Düzce’ye giderek olay yerinde şunları söyledi: 

 “70’in üzerinde artçı sarsıntı meydana geldi. Bunların ikisi 4’ün üzerinde en son 06.50’de 4.3 meydana geldi ve bu seviyede artçı sarsıntılarda 4’ün üzerinde artçı sarsıntı olabilir. Onun için mümkün olduğunca az hasarlı veya hasarlı, orta hasarlı binalarda durmamak lazım ama şu ana kadar bize bir ağır hasarlı binalar ile ilgili bir ihbar veya bildirim gelmedi. Yaptığımız taramalarda şu an böyle bir sonuca ulaşmış değiliz.

Yaklaşık 30’un üzerinde yaralı söz konusu. Daha önce verdiğimiz bilgi çerçevesinde bir yaralımız Bolu’da atlama suretiyle leğen kemiği yaralı bir yaralımız var. Depremin olduğu 4.08’den itibaren Cumhurbaşkanımıza aralıkla olarak bilgi arz ettik. Bir elektrik kesintisi var, bunların önemli bir bölümü kontrollü kesintiler. Mahalle mahalle yavaş yavaş kontrollü bir şekilde veriliyor. Biraz sonra elektrikle ilgili de herhangi bir kesinti söz konusu olmayacak.”  

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2022, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER