Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek' gündemi salladı

Megastar Tarkan'ın büyük bir merakla beklenen yeni şarkısı "Geççek" müzikseverlerle buluştu

Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek' gündemi salladı


 Tarkan'ın, "Geççek" adını verdiği parçası sosyal medyada gündem olurken YouTube'da 2 saatte 750 bin izlenme kaydederek trend listesinin zirvesine tırmandı.


Son albümünü 2017 yılında çıkaran Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek' yayınlandı. Megastar'ın parçası kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Twitter'da en çok konuşulanlar listesine giren Tarkan hakkında 150 binden fazla tweet atıldı.ŞARKIYLA POLİTİK MESAJ MI VERİLDİ?Sosyal medyada Tarkan'ın yeni şarkısında geçen "Geldiği gibi gitçek, her şeyin sonu var bu çilede bitçek, hadi yeter artık fena bunaldık, düş babam artık düş yakamızdan" şeklindeki sözler için politik bir mesaj verildiği yorumları yapıldı.


"MORAL VERİR, UMUT OLUR"Yeni şarkısının yayınından önce YouTube'da video paylaşan Tarkan, Geççek'i nasıl yazdığını açıkladı. Tarkan, "Bundan bir yıl kadar önce ruh halimim hiç de iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi, pandemi gibi şeyler beni çok olumsuz etkiliyordu. O anlarda içimde bir melodi ve söz yankılandı. Hepimize çok iyi gelecek bir şarkı yazmak istedim. Kimbilir belki biraz teselli eder, moral verir, umut olur dedim. Dilerim ki hepimize iyi gelir Geççek" dedi.(sondakika)

  

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2022, 20:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER