Yaşadıkları evi zehir serasına çevirmişler

Yaşadıkları evi zehir serasına çevirmişler

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir eve düzenlen operasyonda, kaldıkları adresi uyuşturucu serasına dönüştüren ve Hint keneviri yetiştirerek satan iki kişi suçüstü yakalandı. Söz konusu evde yapılan aramada, 76 kök Hint keneviri, çeşitli miktarlarda esrar, esrar tohumu ve sentetik haplar ile bu uyuşturucuların hazırlanması ve paketlenmesinde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden bugün yapılan açıklamaya göre; Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen 2 kişinin kaldıkları adrese operasyon düzenledi. 

Söz konusu adreste yapılan aramada, 6 gram esrar, 76 kök Hint keneviri, 46,57 gram esrar tohumu, çok sayıda sentetik hap, Hint keneviri yetiştirmekte kullanılan bir adet fanlı ısıtıcı, 7 litre bitki sıvısı, bir adet su spreyi, iki adet zaman ayarlayıcı cihaz, iki adet buhar cihazı, bir adet sıvı transfer pompası, bir adet havalandırma cihazı, bir adet soğutucu cihazı, 7 adet bitki yetiştirme lambası, bir adet havalandırma borusu, 20 adet trafo, 10 adet led panel, bir adet ışık ölçer cihazı, bir adet vantilatör, bir adet havalandırma motoru ve iki adet led projektör ele geçirildi.

Operasyon anları polis kameralarına yansıdı. Gözaltına alınan 2 kişi, ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı ve ticareti yapmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2022, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER