Zehir tacirlerine operasyon:23 gözaltı

İstanbul’da uyuşturucuyla mücadele kapsamında “torbacı” ve “sokak satıcısı” olarak tabir edilen zehir tacirlerine yapılan operasyonlarda yakalanan 24 şüphelinin 23’ü tutuklandı.

Zehir tacirlerine operasyon:23 gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü birimleri, 26 Temmuz 2022 tarihinde “uyuşturucuyla mücadele” çerçevesinde “torbacı” ve “sokak satıcısı” olarak tabir edilen zehir tacirlerine yönelik operasyon yapılmış, Üsküdar merkezli gerçekleştirilen çalışmalarda 24 şüpheli yakalanmıştı.

Çeşitli türde çok sayıda uyuşturucu maddenin de ele geçirildiği baskınlarda gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri dün sona erdi. Adli makamlara sevk edilen 24 kişiden biri serbest bırakılırken, 23'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Emniyet’ten konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalarda; 26.07.2022 tarihinde, torbacı-sokak satıcısı diye tabir edilen ve yapılan çalışmalarda kimlik bilgileri tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik, Üsküdar ilçesi merkezli gerçekleştirilen Planlı/Projeli operasyon kapsamında 24 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şahıslar 28.07.2022 tarihinde adli makamlara sevk edilmiş, sevk edilen 24 şahıstan 23'ü tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmiştir." 

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2022, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER