Forever New’den yeni koleksiyon

Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni koleksiyonu Tropic Horizon ile yazın en sıcak günlerinde giyilen bol giysilerle şık, feminen ve romantik bir görünüme bürünmek isteyen kadınlara ilham veriyor.

Forever New’den yeni koleksiyon

İster şehirde olsunlar ister tatilde, kadınlar yazın sıcak günlerinde tiril tiril kumaşlara sahip bol giysiler giymeyi tercih ediyor. Ancak bu giysiler içinde şık görünmek sanıldığı kadar kolay değil. Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni koleksiyonu Tropic Horizon ile kadınların bu beklentilerine cevap vererek, rahatlığı feminen ve romantik bir stille buluşturuyor.

Sihirli dokunuş

Tropic Horizon koleksiyonunda gündüzden geceye uyarlanabilen parçalar dikkat çekiyor. Çiçekli uzun elbiseler, önden bağlamalı parçalar, siyahın zarafetiyle incecik bir görünüm yaratan tulumlar, geniş paça pantolonlar ve şık bluzlara, gündüzleri dolgu topuklular ve geniş hacimli çantalar eşlik ediyor. Gece olduğunda ise bantlı yüksek topuklular ve baskılı clutch’lar, kombinlere adeta sihirli bir dokunuş katıyor.

Pastel tonlar, romantik silüetler

Forever New yeni koleksiyonunda sıcak ve soft renklere yer veriyor. Şeftali paleti, ferah beyaz, uçuktan koyuya pembeler ve canlı mercanlar, şehrin ortasında dahi Ege’nin deniz esintili cıvıl cıvıl sokaklarında yürüyormuş hissi yaşatıyor. Desenli kumaşlar, çiçekler ve parlak baskılar ise Forever New kadınlarının güçlü görünümünü net bir duruşla tamamlıyor.

Tropic Horizon’daki yaz etkisi yalnızca tasarım ve renklerde değil, kumaşlarda da kendini hissettiriyor. Kırışık görünümlü ketenlerden nakışlı pamuklara doğal dokuma kumaşlar, kombinleri zarif dokunuşlarla hareketlendiriyor.

Neşe saçan takılar

Forever New’un yaz hikayesi her zaman olduğu gibi ışıl ışıl detaylarla son buluyor. Gold halka küpeler ve büyük taşlı kolyeler moda tutkunlarının eşsiz stilini yansıtırken, yazın neşesini de beraberinde getiriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER