Ünal’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ünal’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Ünal, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Toplumumuzun en fedakar, en çalışkan ve en üretken bireyleri hiç kuşku yok ki kadınlarımızdır. Büyük Atatürk’ün pek çok kereler veciz ifadelerle dile getirdiği gibi Milli Mücadele’nin zafere ulaşmasında da kadınlarımız büyük rol oynamışlardır.

Bu vesileyle Kurtuluş Savaşı’nda kritik roller üstlenmiş olan kadınlarımız Kara Fatma’yı, Şerife Bacı’yı, Nene Hatun’u, Halide Edip Adıvar’ı ve daha nice sembol isimleri rahmetle yad ediyor, anıları önünde saygıyla eğiliyorum.

Zafer sonrası kuruluş döneminde de öncü roller üstlenmiş, kalkınma hamlemizde en önde yer almışlardır. Bugün de aynı inanç ve kararlılıkla geleceğe yaptığı yürüyüşü sürdüren Türk milletinin en büyük güvencesi kadınlarımızdır. Toplumumuzun kendi öz değerlerini yitirmeden çağdaş uygarlıklar seviyesine erişmesi de kadınlarımız sayesinde olacaktır.

Eğitimden sağlığa, hukuktan ekonomiye kadar pek çok alanda Türkiye çağa damgasını vuracaksa eğer bu kadınlarımızın yapacakları çalışmalarla olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, kadınlarımızı en derin saygılarımla selamlıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2019, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER