Tepebaşı'nda Hüsnü Arkan'la müzikten yazıya

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği Kent & Kültür Söyleşileri, zoom platformu üzerinden online olarak gerçekleştirilmeye devam ediyor. Söyleşinin bu ayki konuğu ise sevilen müzisyen, söz yazarı, besteci ve yazar Hüsnü Arkan olacak.

Tepebaşı'nda Hüsnü Arkan'la müzikten yazıya


 
Tepebaşı Belediyesi’nin beğeniyle takip edilen ve şehrin kültür geleneği haline gelen Kent & Kültür Söyleşileri, birbirinden önemli isimleri Eskişehirlilerle bir araya getirmeyi sürdürüyor. 

Koronavirüs dolayısıyla online olarak gerçekleştirilen etkinliğin bu ayki konuğu sevilen müzisyen, söz yazarı, besteci ve yazar Hüsnü Arkan olacak. Koordinatörlüğünü Haydar Ergülen’in yapacağı “Hüsnü Arkan’la Müzikten Yazıya” adlı söyleşi, 19 Şubat Cuma günü saat 20.00’de gerçekleşecek. 


Zoom platformu üzerinden düzenlenecek programa katılmak isteyenler, etkinliğin QR kodunu telefonlarına okutarak ya da ilgili linke tıklayarak söyleşiyi dinleyebilecek. QR kodu ve program linkine “www.tepebasi.bel.tr/etkinlikler.asp” web adresinden ulaşılabilecek. Etkinlik, Tepebaşı Belediyesi’nin Youtube kanalı “tepebasibld”den de canlı olarak izlenebilecek. 

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2021, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER