Ünlü yazarlar Yenimahalle'de

Yenimahalle Belediyesi 2.Geleneksel Kitap Fuarı devam ederken, fuarın konuklarından ünlü yaşam terapisti Bircan Yıldırım ile tarihçi, yazar Sinan Meydan, Başkentli kitapseverlerle söyleşi ve imza gününde buluştu.

Ünlü yazarlar Yenimahalle'de


“Yaşamın kaynağı sevgidir ve dünyayı ancak sevgi kurtaracaktır’’ sözünü yaşam felsefesi haline getirmiş olan ve çıkardığı kitaplar ile hemen her kesime hitap eden Bircan Yıldırım, Yenimahalle Belediyesi Kitap Fuarı'nın ilk konuğu oldu. Okurlarıyla kısa bir söyleşi yaparak kitaplarını imzalayan Yıldırım, bir saat süren söyleşide öğretilerini katılımcılara aktardı.

Söyleşi serisinin diğer bir konuğu ise tarihçi ve yazar Sinan Meydan oldu. Uzmanlık alanı yakın tarih ve Cumhuriyet dönemi olan Meydan, ülkenin ciddi sıkıntıları olduğunu hatırlatarak, Atatürk dönemi Türkiye’sinde yapılan atılımları ve günümüze yansımalarını aktardı. Söyleşinin ardından kitap standına geçen Meydan, okurlarının kitaplarını imzaladı ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

"İNSAN OLMANIN EN ÖNEMLİ ÖZNESİ KİTAP OKUMAKTIR"

Birbirinden değerli yazarları Yenimahalle’de ağırlamaktan onur duyduğunu belirten Başkan Yaşar da “İnsan olmanın en önemli öznesi kitap okumaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, savaş meydanlarına giderken bile sandıklarla kitaplarını taşımış ve okumuştur. O kitaplardan öğrendikleriyle bir savaş kazanmış ve yepyeni bir çağdaş ulus yaratmıştır. Onun gibi tüm yurttaşlarımızın bolca okumas

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2022, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER