Atatürk'ü anma konserine yoğun ilgi

İstanbul Rumeli Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü ve Müzik Kulübü faaliyetleri kapsamında düzenlenen Atatürk’ü Anma Konserinde Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

Atatürk'ü anma konserine yoğun ilgi

İstanbul Rumeli Üniversitesi 22 Şubat Perşembe günü Mehmet Balcı Yerleşkesi Akın Akkan Konferans Salonu’nda Atatürk’ü Anma Konseri gerçekleştirdi. Atatürk’ü Anma Konseri protokolüne; İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, İstanbul Rumeli Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hüseyin Balcı, Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Hazim Tamer Dodurka, Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Dr. Ali Işıkgör, TEDAY Başkanı Şener Saygın, TESUD Başkanı Em. Alb. Recep Yıldız, İstanbul Rumeli Üniversitesi Akademik Kadro ve İdari Personel ve öğrenciler katılım gerçekleştirdi.

Atatürk’ü Anma Konseri açılış konuşmasını İstanbul Rumeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Süleyman Özmen gerçekleştirdi. Atatürkçü Düşünce Kulübü ve Müzik Kulübü faaliyetleri kapsamında, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Yardımcısı Murat Aydın’ın yönetiminde gerçekleştirilen Atatürk’ü Anma Konserinde Mavi Ekran Rock Grubu ile İsmail Papiş ve saz arkadaşları sahne aldı. Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirildiği konsere, İstanbul Rumeli Üniversitesi öğrencileri yoğun katılım gösterdi.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, “Atamızı anmak sadece özel günlere ait olmasın. Bugün biz buradaysak, bağımsız hür bir devlette yaşıyorsak ve demokrasinin tadını çıkarıyorsak, bu Atamız sayesinde. Bu vesileyle Atamızın ruhu şad olsun. Biz Atamızı her zaman analım” sözlerinin ardından Mavi Ekran Rock Grubu’na konsere katkılarından dolayı plaket verdi.

Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Hazim Tamer Dodurga, Atatürk’ü Anma Konserinin yönetimini gerçekleştiren İstanbul Rumeli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Yardımcısı Murat Aydın’a performanslarındaki başarıdan ötürü plaket takdiminde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER