Bezirhane'de sanat dolu ilkbahar

Mytha Hotel Anthology’nin yedi olağanüstü otelinden birisi olan argos in Cappadocia, Bezirhane konserleriyle sanatı Kapadokya’ya taşımaya devam ediyor.

Bezirhane'de sanat dolu ilkbahar

Dünya çapında aldığı ödüllerle Türkiye’nin ve Kapadokya’nın adını pek çok kez ‘küresel en iyiler’ arasına yazdıran argos in Cappadocia, ilkbaharı birbirinden güzel konserler ve oyunlarla karşılıyor.

Olağanüstü doğal akustiği ve iki dev kubbesiyle Türkiye’nin en özel etkinlik salonlarından biri haline gelen tarihi Bezirhane’nin Mart ayı içindeki ilk konuğu Tiyatro4'un kurucuları olan, yıllarını sanata ve tiyatroya veren Kağan Uluca ve Derya Efe Uluca çifti olacak. Tiyatro4, "Shakespeare Öldü Aş Bunları” oyununu Bezirhane’de sahneleyecek.

Mezzo soprano Ekin Bezirganoğlu ve piyanist Senem Zeynep Ercan'dan oluşan İstanbulied; şiir ve müziği, vokal ve piyanoyu bir araya getiren lied repertuarı ile dinleyiciyle buluşacak.

Büyüleyici sesiyle herkesin gönlünde taht kuran Jehan Barbur'un büyüleyici sesi ve şarkıları,Kapadokya'nın eşsiz atmosferi ile Bezirhane’de müzikseverlere doyumsuz bir ziyafet sunacak. Piyanonun büyüsünü Bezirhane’nin gizemli atmosferi ile Deniz İrem Gür’ün performansı buluşturacak.

Soprano Canan Özgür ve piyanist Beril Özyazıcı’dan oluşan Duende, Azebaycan ve Türk müziğinin en güzel örneklerini sadece Kapadokya dinleyicisi için yorumlayacak.

Bezirhane’nin etkinlik takvimini aşağıda bulabilirsiniz.

Bezirhane etkinlikleri

24 Mart 2018: Shakespeare Öldü Aş Bunları- Derya Efe ve Kağan Uluca Tiyatro

31 Mart 2018: Mart’a İstanbulied ile Klasik Bir Veda – Ekin Bezirganoğlu ve Senem Zeynep Ercan

4 Nisan 2018: Jehan Barbur

7 Nisan 2018: Piyanonun Büyüsü – Deniz Gür – Piyano Resitali

21 Nisan 2018: Mahnılardan Türkülerle Azerbaycan – Türkiye Dostluk Konseri

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER