Şişli sanatla canlanıyor

Şişli Belediyesi, Nisan ayının ikinci haftasında da birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Tiyatro oyunundan konserlere, ödül töreninden müzikal gösteriye dopdolu bir hafta Şişlilileri bekliyor.

Şişli sanatla canlanıyor

8 Nisan Pazar günü Saat 13.00’de, Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde sahnelenecek Aslan Kral Kocadiş ile Tırmık tiyatro oyunuçocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

9 Nisan Pazartesi günü 20.00’de ise Şişliler Yaşar Özel Türk Sanat MüziğiKoro Konserini dinlemek için Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde buluşacak. Yaşar Özel, kendine has yorumuyla Nazende Sevgilim’den Bir Vefasız Yare Düştüm’e kadar geniş repertuarını, Türk Sanat Müziği’ne gönül veren konuklarıyla birlikte seslendirecek.

10 Nisan Salı günü gerçekleşecek bir diğer etkinlik ise Ekrem Ataer Halk Korosu Konseri olacak. Konser saat 20.00’de, Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

12 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de ise Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde Zeliha Berksoy’un yönetip oynadığı tek kişilik müzikal gösterisi İnsan Neyle Yaşarsahnelenecek. Yaşama dair ve savaşa karşı, insanların umutları adına yazılmış şiirlerinden derlenen müzikal, Genco Erkal çevirisi ile sanatseverlerle buluşacak.

Tüm etkinlikler halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.

Etkinlik takvimi

08 Nisan Pazar13.00 – Aslan Kral Kocadiş ile Tırmık

Şişli Belediyesi Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Evi

09 Nisan Pazartesi20.00 – Yaşar Özel Türk Sanat Müziği Koro Konseri Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi

10 Nisan Salı20.00 – Ekrem Ataer Halk Korosu Konseri

Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi

12 Nisan Perşembe 20.00 – İnsan Neyle Yaşar Müzikal Gösteri

Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi

Adres:

Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi: 19 Mayıs Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, No:168 / Şişli

Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi: Halide Edip Adıvar Mahallesi, Darülaceze Caddesi. Boruçiçeği Sok. No: 9/1-1 / Şişli

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER