Aleyna Tilki'den müjdeli haber

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yaklaşık 3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabındaki cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Aleyna Tilki'den müjdeli haber

Hem özel hayatıyla hem de sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki mini etekli pozunu 'Sürpriz geliyor' notuyla paylaştı. Ünlü şarkıcının fotoğrafına çok sayıda beğeni ve yorum yağdı.
 


SÜRPRİZ GELİYOR'
'Sen Olsan Bari', 'Cevapsız Çınlama', 'Bu Benim Masalım' ve 'Dipsiz Kuyum' gibi şarkılarıyla şöhreti yakalayan 21 yaşındaki Aleyna Tilki, süper minili pozlarına ''Sürpriz geliyor'' notunu düştü.


Öte yandan geçtiğimiz haftalarda gizemli sevgilisiyle Etiler'de yemek çıkışı görüntülenen Aleyna Tilki, gazetecileri fark edince içeri dönmüş; birlikte yemek yediği kişi ise görüntü alınmaması için mekanın dışındaki görevlileri tehdit etmişti.


GÜLŞEN'E DESTEK VERMİŞTİ

Tilki, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Gülşen'in sahne kıyafetleri hakkında konuşmuştu. Genç şarkıcı, ''Gülşen Hanım şu anda giydiği her şeyi kaliteyle taşıyan ve en önemlisi kendi sözünü ve müziğini yapan bir kadın-anne. Çok ayıp yaptığınız. Dünyada müzik yapan insanlar kaygılandığı için mi güzel stylingler yapıyor? Biz burada neden bu zihniyeti aşamıyoruz? Çok sürrealsiniz ya!" ifadelerini kullanmıştı.(posta)

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2021, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER