Bergen filmine Adana'dan destek

Kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenen Bergen filminin gösterimi Adana'da yasaklanmıştı. Önceki gün Bergen’in hatırasına Adana’dan duygu dolu bir destek geldi.

Bergen  filmine Adana'dan destek


Bergen lakaplı şarkıcı Belgin Sarılmışer, Türkiye’de kadına karşı şiddetin sembollerinden biri olmuştu.

1982’de boşandığı eşi Halis Serbest’in azmettirmesiyle uğradığı kezzap saldırısında gözünü kaybetmiş, Ağustos 1989’da da yine eski eşi tarafından kurşunlanarak öldürülmüştü.

Başrolünü Farah Zeynep’in oynadığı ‘Bergen’ filmi kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. Ancak Halis Serbest’in memleketi olan Adana-Kozan’da gösterimi yasaklanmıştı.

Önceki gün Bergen’in hatırasına Adana’dan duygu dolu bir destek geldi. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanan Adana Demirspor- Başakşehir maçında taraftarlar karşılaşma öncesi çalınan Bergen’in klasik şarkısı ‘Sen Affetsen Ben Affetmem’i hep bir ağızdan söyledi.

'ADANA'YA SELAM OLSUN' 
‘Bergen’ filminin resmi sosyal medya hesaplarından “Adana’ya selam olsun! Filmimize gösterdikleri anlamlı dayanışma için bütün Adana halkına teşekkürler” mesajı paylaşıldı.

Filmde Bergen’i Farah Zeynep Abdullah eşini Erdal Beşikçioğlu oynuyor.

GİŞE REKORU 
Şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan, başrolünü Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı film üçüncü haftanın sonunda 4 milyon 94 bin 43 seyirciye ulaştı.

Bergen, ‘Recep İvedik’ serisinin 3 ve 6’ncı filmlerini, ‘G.O.R.A.’, ‘A.R.O.G’, ‘Eyvah Eyvah’ gibi iddialı yapımları şimdiden geride bıraktı. Türkiye’de tüm zamanların en çok izlenen yerli filmi, 7.5 milyon seyirciyle ‘Recep İvedik 5’.

posta

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2022, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER