Burcu Biricik: Başka hayatlar oynamak istiyorum

Her hafta Perşembe günü Kanal D ' yayınlanar Camdaki Kız dizisi Nalan karakterinin duygusallığından yorulan Burcu Biricik sıkıldığını söyledi.

Burcu Biricik: Başka hayatlar oynamak istiyorum

Oyuncu Burcu Biricik Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Nalan karakteriyle yukarı yönde bir ivme kazandı.

  Farklı kadın rolleri oynamak istediğini açıklayan oyuncu komediyi çok özlediğini itiraf etti.Burcu Biricik katıldığı bir Youtube programında, "Komedinin gözünü kesinlikle seveyim. Komedinin dışında elbette kadınların yaşadığı şeyleri anlatmak, hasır altı yapılan konuları anlatmak çok önemli. Camdaki Kız için de olumlu ve olumsuz birçok yorum yapıldı hatta bazılarına da katılıyorum. Bu konuları dile getirmek önemli. Çünkü aslında böylelikle tartışıyoruz, konuşuyoruz.


''BAŞKA HAYATLAR OYNAMAK İSTİYORUM''

Toplum olarak konuşmayı tartışmayı unuttuk. Tüm bunlarla birlikte kadın problemleri evet var. Artık biliyoruz ve tanıyoruz bu sorunları. Ancak ben artık oynadığım rollerde başka kadınlar görmek istiyorum. Ezilen, şiddet gören, baskı uygulanan kadınlar değil de başka hikayeleri, başka işleri veya hayatları olan kadınları oynamak istiyorum. Bu yüzden bundan sonraki işlerimde en çok bunlara dikkat edeceğimi söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.(sondakika)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER