Dilan Çıtak 'tan soyadı açıklaması

Dilan Çıtak 'tan soyadı açıklaması

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses sevgilisi Levent Dörter ile geçtiğimiz günler nikah masasına oturdu. Dilan Çıtak Tatlıses düğünün ardında sosyal medya hesabından "Tatlıses" soyadını kaldırdı ve "Dörter" soyadını ekledi. Çıkan haberlerin ardından Dilan Çıtak, sosyal medyadan bir açıklama yaptı.


Yıllar sonra barıştığı kızı Dilan Çıtak Tatlıses'i Levent Dörter ile evlendiren İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses büyük mutluluk yaşadı.

Dilan Çıtak Tatlıses, Levent Dörter ile nikah masasına oturmasının ardından sosyal medya hesabındaki soyadını güncelledi.

İbrahim Tatlıses'in nüfusuna almaması üzerine anne Işıl Çıtak'ın hayat arkadaşı Cem Çıtak'ın soyadını alan Dilan Çıtak, Tatlıses ile arasını düzelttikten sonra öz babasının da soyadını aldı.

Uzun yıllardır adını Dilan Çıtak Tatlıses olarak kullanan ünlü isim, nikahın ardından Instagram hesabındaki "Tatlıses" soyadını kaldırarak ismini Dilan Çıtak Dörter olarak güncelledi.

Çıkan haberlerin ardından Dilan Çıtak Dörter, sosyal medya sayfasından bir açıklama yayınladı. Çıtak, 'Tatlıses'i sildi haberlerine sosyal medyadan yanıt verdi: "Küçük bir detay çok fazla büyütülmeden kısa bir açıklama yapmak durumunda hissediyorum.

Sosyal medya ismim hala 'dilancitaktatlises' Alt ismim ise 'Dilan Çıtak'dı. Yanına sadece eşimin soy adı eklendi. 'Dörter' olarak. Sahne adım her zaman 'Dilan Çıtak'. Kimlik adım ise bundan sonra 'Dilan Tatlıses Dörter'. Soy adlarımı rahat bırakın artık, onların hepsi benim..."

posta

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER