Evrim Alasya intikam peşinde

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Meliha karakteriyle haftalarca ciğerimizi dağlayan Evrim Alasya şimdi de Akrep dizisinde intikam peşinde…

Evrim Alasya intikam peşinde


Kırmızı Oda'nın ilk başlarda bu kadar dikkat çekmesinde Melisa Sözen'in canlandırdığı Alya kadar, Meliha'nın rolünün de çok büyük olduğunu kabul edelim. Her hafta acısı acımız oldu, hikayesi içimizi deldi.

Kırmızı Oda'da üvey oğlu Necdet'e karşı hissettiği duygular nedeniyle kendini suçlayan Meliha gitti, intikam için kız kardeşinin kocasıyla ilişki yaşayan Ferda geldi. Yine mi yasak aşk? Evet öyle, ama dizinin tadına doyum olmuyor. Üsteli bu defa kardeşinin de ölümüne neden oldu.


Başrollerini; Demet Akbağ, Yusuf Çim, Bekir Aksoy ve Evrim Alasya’nın paylaştığı ‘Akrep’ dizisinde Evrim Alasya, Ferda karakteri ile yine oyunculuğunu konuşturuyor. Meliha ile bizi gözyaşlarına boğarken Ferda Kendirci ile de biraz sinirlerimizi bozmuyor değil. Ama olsun biz onun oyunculuğunu izlemeye bayılıyoruz. Gözlerinizi kapatınca bazı sahnelerde Meliha'yı dinliyor gibi hissedeceksiniz :)


Reytingler şaşırttı


Akrep'in Kırmızı Oda'ya büyük bir rakip olacağını düşünürken reyting sonuçları pek de öyle olmadığını gösterdi. Tabi dizi henüz çok taze sayılır.

Kırmızı Oda, Ramo ve yıllardır ekranda devamlılığını koruyan Arka Sokaklar gibi güçlü rakipleri olan Akrep "Reytinglerde beklenen yükselişi yakaladı mı?" diye soracak olursanız, henüz değil! 1 Ocak Cuma günü AB Grubunda Kırmızı Oda'da liderliğini korurken Akrep sekizinci sırada kaldı. Total'de ise ikinci sırada Kırmızı Oda zirveye oynarken Akrep yedinci sırada kendine yer buldu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2021, 18:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER