Kadir İnanır sağlığına kavuştu

Sanatçı Kadir İnanır, sağlığına kavuştuktan sonra, tedavi sürecinde yer alan doktorlar ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Kadir İnanır sağlığına kavuştu

Sanatçı Kadir İnanır, "Bundan sonra da yine hep beraber olacağız. Bir tek ricam var. Burada gerçekten bana bu mutluluğu sağlayan doktorlarımın dışında hiç kimsenin spekülasyonuna asla inanmayın" dedi.

Beynine pıhtı atması sonucu Şubat ayında tedavi altına alınan sanatçı Kadir İnanır, "Bundan sonra da yine hep beraber olacağız. Bir tek ricam var. Burada gerçekten bana bu mutluluğu sağlayan doktorlarımın dışında hiç kimsenin spekülasyonuna asla inanmayın." dedi.

Sağlık durumuna ilişkin bilgi vermek üzere doktorlarıyla birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan sanatçı, tehlikeli bir hastalık yaşadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Önce inançlı bir insan olduğum için, sonra da Türkiye'nin büyük doktorlarının büyük gayretleri ile şu anda hiçbir arızası olmayan sağlıklı bir adam olarak karşınızdayım. Bu büyük bir şans ve mutluluk. Başından beri benim yaşadığım bu olaya gösterdiğiniz ilgiye, dikkate çok teşekkür ederim. Ortalama bir aydır, Türkiye'nin her tarafından bana gösterilen sevginin, saygının ve duaların çokluğunu size söylemeyeceğim. Çok büyük. Bana tekrar hayatta güzel duygularla yaşama heyecanı veren bu olgulara hayatım boyunca hep saygılı, sevgili kalacağım. Bundan sonra da yine hep beraber olacağız. Bir tek ricam var. Burada gerçekten bana bu mutluluğu sağlayan doktorlarımın dışında hiç kimsenin spekülasyonuna asla inanmayın."

Sanatçı İnanır, sağlığı için uyması gereken kurallara dikkat ettiğinin altını çizerek, 6,5 yıl önce sigarayı bıraktığını aktardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER