Meryem Uzerli estetik mi yaptırdı

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin stil seçimleri ve zaman zaman da fazla kiloları, hep eleştiri konusu olmuştur. Ancak son zamanlarda Uzerli bu durumu tersine çevirdi, artık ne giyse yakıştırmaya başladı.

Meryem Uzerli estetik mi yaptırdı

  Sosyal medyayı aktif kullanan Meryem Uzerli'nin yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı. Karakteristik yüz hatlarının neredeyse yok olduğu görüldü. Günaydın'dan Bülent Cankurt, bu konuyu köşesine taşıdı.

İki çocuk annesi olan güzel oyuncunun stili, belki de şimdilerde tüm kariyerinin zirvesinde. Meryem Uzerli, giyim kuşam işini halletmiş ama görünümüyle ilgili sorunlar yaşıyor galiba!

Çünkü son günlerde sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları görünce şaşırıyorum. Yaşının kadını olmaktan çıkmış adeta 18-20 yaşlarında genç kız gibi görünüyor. Uzerli'nin bu kadar gençleşmesinin sebebi umarım photoshop'tur.

Malum öyle fotoğraf filtreleri çıktı ki, sosyal medyada yaşlı kadın kalmadı!

Eğer Uzerli de filtre trendine uyup gençleşmediyse ve bunu estetik cerrahinin nimetlerinden faydalanarak yaptıysa bence kendine yazık etmiş. 

Zira bildiğimiz o karakteristik yüz hatlarından neredeyse eser kalmamış; o da artık herkes gibi olmuş!

 

Meryem Uzerli, Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Hürrem Sultan rolüyle hayatımıza girmişti. Ancak zaman içerisinde yaptırdığı işlemlerle, yüzünde epey bir değişiklik oldu. (posta)

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2021, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER