Orhan Gencebay, özür diledi

Orhan Gencebay’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı ‘edep’ açıklaması magazin basınında büyük yer bulmuştu. Şimdi ise Orhan Gencebay’dan ikinci açıklama geldi.

Orhan Gencebay, özür diledi

Orhan Gencebay’ın açıklamasına alınan Gülşen ise sahne aldığı bir mekanda Sezen Aksu’nun şarkısını söyleyerek karşılık vermişti.

Orhan Gencebay geçtiğimiz günlerde Etiler’de bulunan bir mekan çıkışı basın mensupları tarafından görüntülenmişti.

Orhan Gencebay mekan çıkışı gazetecilerle ayak üstü sohbet etti. Orhan Gencebay son dönemin tartışma konularından birisi olan sahne kıyafetleriyle ilgili olarak, "Her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım.

Biz eskiden televizyonlara çıkarken smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti. Tabii ki biz mayoyla çıkmıyoruz, biraz daha günlük kıyafetlerle çıkabiliyoruz. Bunların hepsinin düşünerek gereğinin olması lazım diyorum. Bu edeple ilgili, akılla ilgili, eserin yapısıyla ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım" dedi.

Gencebay'ın yaptığı açıklamaların ardından Gülşen de dün akşam sahne aldığı bir mekanda 'Namus' şarkısını seslendirdikten sonra "Arkadaşlar, ülkemizin şarkısı bu şarkı, ilan ediyorum. 'Namuslu görünmek kimlere kalmış!' diyerek buraya nokta koymak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Konuya ilişkin 'Söylemezsem Olmaz' programına konuşan Orhan Gencebay, sözlerinin Gülşen'e yönelik olmadığını belirterek özür diledi. 

posta

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2022, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER