Sıla dur durak bilmiyor

Tük pop müziğinin sevilen sanatçılarından Sıla, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği konser serisi kapsamında Türkiye’yi dolaşmaya devam ediyor. Hafta sonu Mersin ve Kayserili sevenleriyle bir araya gelen Sıla, sesi ve performansıyla izleyenleri hayran bıraktı.

Sıla dur durak bilmiyor

Türkiye’yi karış karış gezerek hayranlarıyla buluşan Sıla, bahar konserleriyle harika bir başlangıç yaptı. Cumartesi ve pazar günü 2 farklı şehirde sahne alan güzel sanatçı, konser salonunu hınca hınç doldurarak yoğun ilgi gördü. Cumartesi akşamı Mersin Yenişehir AKM’de sevenleriyle buluşan Sıla, binlerce kişiye konser vererek en sevilen şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendirdi. Pazar akşamı sahne aldığı Kayseri Hilton Otel’de repertuvarındaki en güzel şarkılarını seslendiren başarılı sanatçı kendisini izlemeye gelenlere hoş bir sürpriz yaptı. Kayseri’yi sevdiğini dile getiren Sıla “Bu akşam burada sizlerle olmak çok güzel. Madem salonda bu kadar güzel bir enerji var. O zaman hep birlikte Gesi Bağları’nı söyleyelim.” diyerek sevenleriyle birlikte türküyü seslendirdi. 2 gün üst üste verdiği konserlerle binlerce hayranıyla buluşan Sıla, turnesine hız kesmeden devam edecek.

Sıla, Nisan ayı boyunca Malatya, Diyarbakır, Batman, Mardin ve Gaziantep’teki hayranlarıyla buluşacak. Mayıs ayı konserlerine ise 7 Mayıs itibariyle Adana’dan başlayacak olan pop müziğin sevilen sesi, Mayıs’ta Konya, Eskişehir, Ankara, İzmir ve Denizli illerinde de konser verecek.

Konser Programı

NİSAN -MAYIS

23 Nisan Pazartesi Malatya Reyyan

24 Nisan Salı Diyarbakır Şatopark

25 Nisan Çarşamba Batman Rezidans

26 Nisan Perşembe Büyük Mardin Oteli

28 Nisan Cumartesi Gaziantep Beyazhan

7 Mayıs Pazartesi Adana Çukurova Açıkhava

8 Mayıs Salı Konya Grand Rixos Hotel

9 Mayıs Çarşamba Eskişehir Anemon Otel

11 Mayıs Cuma Ankara Winner Incek

12 Mayıs Cumartesi İzmir Arena

14 Mayıs Pazartesi Denizli Açıkhava Tiyatrosu

TEMMUZ-AĞUSTOS

31 Temmuz Salı Ayvalık Amfi Tiyatro

1 Ağustos Çarşamba altınoluk Amfi Tiyatro

3 Ağustos Cuma Çeşme Amfi Tiyatro

4 Ağustos Cumartesi Bodrum Amfi Tiyatro

6 Ağustos Pazartesi Datça Amfi Tiyatro

7 Ağustos Salı Marmaris Amfi Tiyatro

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER