Blu TV, hafta sonu ücretsiz izlenilebilecek

Koronavirüs önlemlerinden dolayı bu hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasından dolayı Blu TV’de bu hafta sonu evlerinde olacak vatandaşlara bir sürpriz yapacağını duyurdu.

Blu TV, hafta sonu ücretsiz izlenilebilecek

 Blu TV 5-6 Aralık tarihinde bütün vatandaşlar tüm Blu TV içeriklerinden ücretsiz faydalanabileceklerdir. Hem de ücretsiz şifre ve üyelik şartı bulunmadan içeriklere erişilebilecektir. Blu TV bütün vatandaşlara hafta sonunda ücretsiz yayın müjdesini verdi

Yasaklar kapsamında vakitlerini evinde geçirecek olan vatandaşların evde sıkılmamaları için yeni ve orijinal içeriklere ulaşabilmeleri için Blu TV bu hafta sonu bütün vatandaşların erişimine açılacaktır. Bu kapsam dahilinde vatandaşlar 5-6 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri tüm Blu TV dizi, film ve programlarını ücretsiz izleyebilecekler. Üstelik bir üyelik kaydına gerek olmadan şifresiz bir şekilde erişim imkanı sunulacak.


 5-6 Aralık Hafta Sonu Günlerinde Blu TV’de Ücretsiz İzlenebilecek İçerikler. Saygı Alef Aynen Aynen Bartu Ben Behzat Ç. Bozkır Börü Çıplak Dijital Flörtleşme Dudullu Postası Game of Thrones Kelebekler Masum Sıfır Bir The Handmaid's Tale The Young Pope Yarım Kalan Aşklar Yaşamayanlar Yedi Yüz İçerikleri ve dizileri 5-6 Aralık Cumartesi ve Pazar Günlerinde ücretsiz olarak izlenebilecek.(gursess)
 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2020, 00:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER