Cem Özer: Biz bu virüsü evde otururken ürettik

Son olarak 'Payitaht Abdülhamid' dizisinde canlandırdığı William Hechler karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan sanatçı Cem Özer, Hürriyet gazetesinden Tülay Demir'e değerlendirmelerde bulundu.

Cem Özer: Biz bu virüsü evde otururken ürettik

Sanatçı Cem Özer, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili olarak "Komplo falan yok ortada, sadece kahpe bir virüs var" dedi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının başlangıcında bir sürü komplo teorisinin ortaya atıldığını hatırlatan Özer, gülerek "Biz de evde otururken ürettik" dedi. "Sonra gördük ki komplo falan yok ortada. Sadece kahpe bir virüs var" ifadesini kullanan Özer, şöyle devam etti:

"Aşıyla ilgili de komplo teorisi üretmesinler artık. Yok çip takıyorlar, yok takip edecekler. Arkadaş seni takip edecek de ne olacak, sen kimsin? Genetiğimizle oynayacaklarmış. Ne yapacak genetiğimizle oynayıp, kulaklarımızın yerini mi değiştirecek?


Kısırlaştıracaklarmış. Niye kısırlaştırsın bizi? Zaten Avrupa’da yaşlı nüfus fazla diye dertleniyorlar. Tüketim lazım kapitalizme, ucuz işçi, köle lazım. Tam tersi üremekten yanalar, seni niye kısırlaştırsın? Eşim (Pınar Dura) gönüllü denek oldu aşı için, hiçbir yan etkisini de görmedi."(sputink)

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2020, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER