Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir'den veda mesajı

İzleyici tarafından beğeniyle izlenen Doğduğun Ev Kaderindir'deki Zeynep karakteriyle büyük dikkat çeken Demet Özdemir, dizi çekimleri sonrasındaki vefalı paylaşımıyla da beğeni topladı.

Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir'den veda mesajı

Doğduğun Ev Kaderindir'deki rolüyle adından söz ettiren Demet Özdemir sosyal medyadaki bir paylaşımıyla alkışlanacak bir harekete imza attı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyenler, dizinin bazı sahnelerinin İstanbul'un Balat semtinde çekildiğini biliyor. Dizide İbrahim Çelikkol’un oynadığı Mehdi karakterinin Zeynep'in yanına taşınmasıyla Balat'taki çekimler sona erdi.

Demet Özdemir'in Balat halkına veda ettiği paylaşım, oyuncuların mahalle sakinleriyle de iyi bir ilişki kurduğunu ortaya çıkardı.

Ünlü oyuncu, Balat'tan ayrılırken çekilen pozunu Instagram hesabından story olarak paylaştı.

"Balat sizinle daha güzel" notunu paylaşan Özdemir, veda paylaşımında "Hoşçakalın güzel insanlar, iyi ki varsınız, iyi ki tanıdım sizi. Allah yolunuzu her daim açık etsin" ifadelerini ekledi.

Demet Özdemir'in Balat halkına ve çevre sakinlerine veda paylaşımı, "Demet Özdemir'in vefası" olarak yorumlandı ve büyük beğeni topladı.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2020, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER