Okan Bayülgen'den Gülben Ergen'e zor sorular

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, TV100’de yayınlanan 'Okan Bayülgen ile Nokta' isimli programa konuk oldu. Okan Bayülgen'in sorularını yanıtlayan Ergen, zaman zaman zor anlar yaşadı.

Okan Bayülgen'den Gülben Ergen'e zor sorular

 Nokta' programına konuk olan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Okan Bayülgen’in "Aramıza senin gibi bir tipi almak istemeyiz" sözleri üzerine sinirlendi. Ergen, Bayülgen'e “Aranıza beni almak için takla atarsınız da belli etmezsiniz” dedi.

Okan Bayülgen, "Sen aslında kimi sanatçıların yapmak istediği şeyi de yapmak istiyorsun. Yani Zuhal Olcay gibi de, Leman Sam gibi de olmak istiyorsun. Ancak kimse buna izin vermez. Çünkü sanatçılar kamplara ayrılılar. Bahsettiğim durum siyasi kamplaşma değil, ancak bir kamplaşma vardır” dedi.

Bayülgen'in, "Mesela biz aynı kafadan, aynı mektep mezunları bir araya geliriz, senin gibi bir tipi aramıza almak istemeyiz" sözleri Gülben Ergen'i kızdırdı.

'Takla atarsınız da belli etmezsiniz'

Gülben Ergen, Okan Bayülgen'in lafının arasına girerek “Aranıza beni almak için takla atarsınız da belli etmezsiniz” dedi.

Ergen, geçtiğimiz günlerde Gökhan Çınar'ın hazırlayıp sunduğu, Exxen'de yayınlanan Katarsis programına konuk olmuştu. Ünlü şarkıcı, hayatını değiştiren olayları, aile ilişkilerini, çocuklarına olan sevgisini ve hayallerini anlatmıştı.

'Beni negatifleştirecek kimseyle görüşmüyorum'

Geçmişte yaşadığı olayların belirli aralıklarla gündeme gelmesi ile ilgili Gülben Ergen, "Yaşama enerjisi çok yüksek bir kadınım ve yaşamayı çok seviyorum. Hayallerim var ve beni bunlardan alıkoyup günümü, saatimi, sağlığımı aşağıya çekecek, beni negatifleştirecek kimseyle görüşmüyorum

. Burada seçme seçilme hakkı bende. Keşke hayatımdan insan elemesini daha önce yapsaydım. 'Kim ne der?' diye geçen yıllarıma yazık. Ne derlerse desinler. Kime hesap veriyoruz. Ben ona, buna cevap vermek zorunda değilim. Cevap vermeye kalksam, sonra kendimi beğenmiyorum zaten. Yalan ve kıvırtma mücadeleleri saçma bir sahtelik çökertiyor insana" ifadelerini kullandı.(posta)

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2021, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER