Seda Sayan: Yeniden yuvamdayım

kanal D ekranlarında yayınlanan “Gelinim Mutfakta” yarışmasının sunucusu Seda Sayan, programdan kaynanalık müessesesine, yeni girişimlerinden güzelliğe bakış açısına kadar her şeyi Hürriyet'ten Sinem Vural'a anlattı.

Seda Sayan:  Yeniden yuvamdayım

Yeniden yuvanıza döndünüz. “Gelinim Mutfakta”nın üçüncü sezonuyla hem de. Bayrağı yeniden Onur Büyüktopçu’dan devralıyorsunuz. Halihazırda olan programların size emanet edilmesi söz konusu. Nasıl hissediyorsunuz? MediaCat verilerine göre “En güvenilir ünlü” seçilmeniz kanalların da bu seçiminde rol oynuyor mu?
 


Yeniden yuvamdayım. Yıllarca Kanal D’nin yüzüydüm, yıllarca program yaptım, o yüzden tabii ki mutluyum. Programları bana emanet etme kısmı tecrübemle alakalı diye düşünüyorum. 26 yıllık televizyoncuyum, hatta gündüz kuşağının sabah programlarının öncüsüyüm. Mucidi benim bu işin.

En güvenilir ünlü seçilmemin bu durumda rol alıp almadığını bilemiyorum ama tabii ki program yaptığım süre içerisindeki samimiyetim en güvenilir ünlü olmamda rol alıyor olabilir. Çünkü her gün insanların evine konuk olmak, onlarla sohbet etmek belki de dediğin gibi doğrudur. Kanalların bu seçimlerinde rol oynuyor olabilir.


Milli Piyango çekilişlerinden sonra ekranda daha çok zaman geçirmeyi özlediğinizi mi anladınız?
Tabii ki insan televizyona 26 yılını verince özlüyor. Gerçi bu pandemi döneminde ben biraz uzak kalmak istedim ama şu an yine ekrandayım gördüğün gibi.

Mutfakta hamarat olduğunuzu söylüyorsunuz. Gelinlere, kayınvalidelere yanlışlarını da söyleyecek misiniz?

Hamaratım ama şimdi mutfağa çok giremiyorum. Gelinlere, kaynanalara format gereği yanlışlarını söylemiyorum. Tadım ve puanlama yaptığımda söze giriyorum. Gelin ve kaynana arasına girmeyi pek sevmiyorum, istemiyorum da zaten.(posta)

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2021, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER