Sevcan Orhan, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'a konuk oldu

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına türkücü Sevcan Orhan katıldı. Sevcan Orhan kaç yaşında, nereli, evli mi? Sorularının yanıtları merak edilenler arasında yer aldı.

Sevcan Orhan, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'a konuk oldu

Sevcan Orhan kimdir?' sorusu yanıtı sabah saatlerinden bu yana arama motorlarında merak edilerek araştırılan bilgiler arasında yer alıyor. Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında özel konuk olarak Sevcan Orhan davet edildi.

Birbirinden güzel türküleri seslendiren Orhan, samimi sohbetiyle de eğlendirdi. İzleyiciler arama motorları üzerinden Sevcan Orhan kaç yaşında, nereli, evli mi? Sorusuna yanıt aramaya başladı.  

Aynı yıl profesyonel eğitim almak isteyen Sevcan Orhan, özel bir müzik okulunda nota, solfej, bağlama ve repertuar dersleri almaya başladı. Bu arada ortaokul ve lise eğitimini tamamladı. Lise yıllarında Milliyet gazetesinin düzenlediği "Liselerarası Türk Halk Müziği Yarışması"nda 3'ncü oldu.

1999'da "İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservataurı" nın açmış olduğu yetenek sınavlarına girdi ve "Ses Eğitimi Bölümü"nü kazandı.

2000'de üniversitedeki müzik eğitimine devam ederken ilk solo çalışması olan "Nenni Bebek" adlı albümünü yaptı. Aynı yıl yaklaşık 7 yıl eğitim aldığı "Müzik Okulunda solfej ve bağlama dersleri vermeye başladı. Okul dahilinde çok önemli konser çalışmalarına dahil oldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2020, 23:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER