Demet Şener: İnsanlar seviyeli ayrılıklara alışkın değil

Cenk Küpeli ile evliğini sürpriz şekilde sonlandıran Demet Şener, önceki gün Bebek’te bir kaş tasarım merkezi çıkışı görüntülendi

Demet Şener: İnsanlar seviyeli ayrılıklara alışkın değil


Cenk Küpeli ile evliğini sürpriz şekilde sonlandıran Demet Şener, önceki gün Bebek’te bir kaş tasarım merkezi çıkışı görüntülendi. 43 yaşındaki eski model, kendisini bekleyen muhabirlere, "Beni çok seviyorsunuz anladım" diye takıldı.

Cenk Küpeli’nin kendisi için aldığı arabayı kullandığı görülen 43 yaşındaki iş insanı, "Artık bu arabayı kullanmayacağım” dedi.

Şener’e, Cenk Küpeli’nin yaşadığı eve gelip gitmesi sorulunca, "Her zaman gelebilir. Bize bakıyor iyi miyiz değil miyiz diye. Çocuklarla görüştü. Köpeğimizin bir tanesi iki gündür ondaydı, onu getirdi" ifadelerini kullandı.

Cenk Küpeli’ye borçları sebebiyle ortak yaşadıkları eve icra geldiği haberlerini yalanlayan eski model, "Hiç böyle bir şey yok. Böyle bir şey olabilir mi? Bizim açıklamamız neden inandırıcı değil, anlamıyorum. İlla ki altında bir şey mi aramak lazım" ifadelerini kullandı.

İnsanlar seviyeli ayrılıklara alışkın değil'


"İnsanlar böyle seviyeli ayrılışlara alışkın değil herhalde" diyen eski manken, "Kavgamız yok. İnsanlar seviyeli ayrılıklara alışkın değil, altında bir şey arıyor. Ama bir şey yok merak etmeyin" açıklamasını yaptı.(pota)

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2021, 21:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER