Zuhal Topal'la sofrada kimler yarışacak

Gelinler mutfakta, kayınvalideler ise sofrada ter dökerek 15 bin lirayı kazanmak amacında. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 30 Kasım - 4 Aralık yarışmacıları kimdir?

Zuhal Topal'la sofrada kimler yarışacak


30 Kasım - 4 Aralık Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kimdir?

 sorusu günün en çok araştırılan konularının başında geliyor. Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak FOX TV ekranlarındaki serüvenini sürdüren ZuhalTopal'la Sofrada'da yeni bir haftanın ilk günündeyiz. Koronavirüs sebebiyle evde kalan izleyicilerin daha da arttığı dönemde en çok izlenen yarışmalardan biri olan programda bugünden itibaren ekranlara taşınacak olan yayın için binlerce kişi sabırsız.

 Yeni yarışmacıların açıklanacağı bu önemli günde izleyiciler gelin ve kayınvalideler hakkında bilgi sahibi olabilmek ve onları değerlendirmek amacıyla araştırmalarda bulunuyor. 

Seyirciler de televizyon karşısında bu büyük heyecana ortak olacak. Program ekibi tarafından tanıtılan beş takımın ardından ilk gün gelini ve kaynanası mutfağa girerek hünerlerini gösterecek. Siz değerli okuycularımız için hazırladığımız haberimizde tüm yarışmacılar hakkındaki bilgileri okuyabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 22:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER