Ahmet Ünal: Şişli’yi biz alacağız

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, 2019 yılında yapılacak yerel seçim öncesi ilçe gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. İYİ Parti'nin Şişli'de rahatlıkla kazanabileceği iddiasında bulunan Ünal, önceki dönem CHP’ye oy veren seçmenden büyük destek gördüklerini söyledi.

Ahmet Ünal: Şişli’yi biz alacağız

2019'da yapılacak seçim öncesi Şişli'ye ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, ilçede şimdiye kadar süren CHP hâkimiyetinin önümüzdeki seçimlerle birlikte son bulacağını iddia etti. “Şişli solun kalesidir” değerlendirmesinin yanlış olduğunu ifade eden Ünal, birçok farklı kültürden ve farklı değerlere sahip kesimlerden insanların burada bir arada yaşadığı değerlendirmesinde bulundu. Doğma büyüme Şişlili olan Ünal ,“Biz ilçemizdeki sağ seçmenden de, sol seçmenden de oy alacağız. Vatandaşlarımız arasında bir ayrım gütmemiz, farklı yaklaşımlarda bulunmamız mümkün değildir. Şişli'de daha önce CHP'ye oy veren, hatta bir önceki seçimde CHP için çalışan birçok insandan destek mesajı alıyoruz. 'Ben CHP'liyim ama oyumu size vereceğim' diyen bir hayli vatandaşımız, muhtarımız var. Hepsinin desteğini de arkamıza alacağız ”dedi.

‘Şişli Nişantaşı’ndan ibaret değil’

Ünal, Şişli'nin sorunlarının çok iyi bildiğini ve hem işi hem de mesleği gereği kent yönetimine hâkim olduğu dile getirerek şöyle devam etti: “Şişli sadece Nişantaşı'ndan ibaret değil. İlçenin geri planda halledilmesi ve çözülmesi gereken birçok kronik sorunu var. Halide Edip Adıvar ve Paşa Mahallesi'nde açılmamış sokaklar var, Yayla Mahallesi'nde okul sıkıntısı var, Kuştepe'nin Alev sokağında kanal sorunu var, İzzetpaşa sokağında mülkiyet problemi var, Bomonti'de ibadethane ihtiyacı var, Mecidiyeköy'de mülkiyet sorunu var, Gülbağa mahallesinde itfaiye ve ambulansın giremediği sokaklar var. Bu sorunları göreve geldiğimizde çözeceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER