Deniz Baykal'dan açıklama: Aklımın ucundan geçmez

Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile telefonda görüşen CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Baykal’ın “Böyle bir şey benim aklımın ucundan geçmez. Tüm iddiaları reddediyorum” dediğini aktardı.

Deniz Baykal'dan açıklama: Aklımın ucundan geçmez

Eski CHP Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın CHP’den istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurmuş, ardından Deniz Baykal’ın da istifa edeceği iddialartı ortaya atılmıştı.

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök; eski CHP Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile telefonda görüştü. Gök, Baykal’ın kızının istifasını sosyal medyadan öğrendiğini ve istifa iddialarını reddettiğini aktardı.

“CHP OLARAK YUMRUK GİBİ BİR ARAYA GELELİM”
Levent Gök, şunları söyledi:

5-10 dakika önce Deniz Baykal ile bir görüşme yaptım, telefonla görüştük. Sayın Baykal bana ‘Kızım aslı benim adıma söylemiş değildir. Benim haberim olmadı. Sosyal medyaya düştükten sonra, daha sonra öğrendim. Böyle bir şey benim aklımın ucundan geçmez. Tüm iddiaları reddediyorum. Altılı masa hızla gereğini yapmalıdır. Biz de CHP olarak yumruk gibi bir araya gelelim, bu işi bitirelim. CHP çatısı altında genişleyerek mücadele edelim’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER