İYİ Parti’den Alişan’a sert tepki

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, medyada “Alişan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e cevap verdi” başlığıyla yer bulan haberlere dair bir açıklama yaptı.

İYİ Parti’den Alişan’a sert tepki

“Kahraman ordumuzun imza attığı başarıların ve teröre karşı yürüttüğü operasyonların herhangi bir siyasi parti ya da görüş için manivela olarak kullanılmak istenmesi büyük bir yanlıştır” diyen İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal şunları söyledi:

“Bilindiği gibi Sayın Cumhurbaşkanı ve bazı sanatçıların Hatay’ın Reyhanlı ilçesine düzenledikleri gezi kamuoyunda bazı tepkilere yol açmıştır. Bu tepkilerden de anlaşılacağı üzere milletimiz bu tür magazinel olaylara prim vermeyen bir anlayışa sahiptir.

Bu gerçek ortadayken bu sanatçılardan birinin hala bir takım açıklamalarla gündeme gelmeye çalışması, bir siyasi parti genel başkanını hedef alan ifadelerde bulunması olsa olsa bahsi geçen kişi için bir talihsizliktir.

Şayet bu tür açıklamaların sebebi kendini gösterme ve dikkat çekme duygusuysa bu kişiye tavsiyemiz faaliyet yürüttüğü sanat alanıyla ilgili çalışmalarla gündeme gelmesidir. Bunun dışındaki açıklamaları, ilgi görme gayreti ve elbette ki haddi aşan ifadeleri kendisi açısından itibar kaybından başka bir duruma yol açmayacaktır.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER