5000 TL ödüllü ' Beat Saber Turnuvası 'kayıtları başladı

Menteşe Belediyesi'nin VR Rhythm League ve Papara iş birliği ile düzenlediği Türkiye’nin ilk VR E-spor turnuvasına (Sanal Gerçeklik) kayıtlar başladı.

5000 TL ödüllü  ' Beat Saber Turnuvası 'kayıtları başladı

Menteşe Belediyesi, VR Rhythm League ve Papara iş birliği ile Türkiye’nin ilk VR E-spor turnuvasını (Sanal Gerçeklik) düzenliyor. 5000 TL ödüllü son yılların en popüler VR E-spor oyunu olan Beat Saber turnuvası 22-26 Mart 2021 tarihlerinde Menteşe Belediyesi işletmesi Atapark’da yapılacak. Yarışma formatı eleme usulü olan turnuva profesyonel ve amatör olarak iki farklı kategoride gerçekleşecek. Katılım ise 200 kişiyle sınırlı olacak. Oyuncular, turnuvaya https://forms.gle/megCTSGAY7MdMjrF8 linkten ücretsiz olarak katılım sağlayabilecekler.  

Oyunun tanıtım videosunda yer alan Başkan Gümüş, “Pandemi döneminde spor tesislerimizin kapalı olması, bizleri gençlerimiz için ne yapabileceğimiz konusunda farklı aktivitelere yönlendirdi. Bu kapsamda Z kuşağının yakından takip ettiği ve oynadığı sanal gerçeklik oyunları ile gençlerimize hareketlilik kazandıracağız. Türkiye’de ilk defa bizim düzenlediğimiz Beat Saber turnuvasına katılım sağlayacak tüm yarışmacılara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2021, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER