Boksun kraliçesine yeni sponsor

Uluslararası Boks Şampiyonluğu, K1 Dünya Karması Şampiyonluğu ve 3 kez Türkiye Şampiyonluğu başarısı yaşayan Milli Boksör Sabriye Şengül, yerli kozmetik markası Sinoz ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma çerçevesinde Şengül’ün yıl içindeki ihtiyaçları yeni sponsoru tarafından karşılanacak.

Boksun kraliçesine yeni sponsor

Futbol dışındaki tüm branşlarda mücadele eden sporcuların yaşadıkları sorunların başında sponsor desteği bulamamaları geliyor. Ulusal liglerin yanı sıra olimpiyatlarda madalya kazanan milli sporcularımız da bu sıkıntıyla boğuşmak zorunda kalıyor. Survivor yarışması ile kariyerine bir süre ara veren Milli Boksör Sabriye Şengül, ringlerde çıkacağı müsabakalar için Sinoz Kozmetik ile sponsorluk anlaşmasına vararak spor dünyasına örnek oldu.

Sponsor firma ile yıl içindeki ihtiyaçlarının karşılanması karşılığında anlaşma imzalayan boksör Sabriye Şengül, World Fight Night Türkiye Serisi’nde Yunan rakibi Maria Karaoulani karşısında başarılı bir performans sergileyerek galip geldi. Şengül gelecek maçlarda da yeni sponsorunun desteği ile ringlerde mücadele etmeye devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER