Çankaya'da pandemi günlerinde buz patenti keyfi

Çankaya Belediyesi'nin Yukarı Dikmen Mahallesi’nde bulunan Bülent Ecevit Buz Sporları, başta çocuklar ve gençler olmak üzere her yaştan Çankayalı için sporda iyi bir alternatif sunuyor.

Çankaya'da pandemi günlerinde buz patenti keyfi

 Çankaya Belediyesi Bülent Ecevit Buz Sporları Salonu, pandemi günlerinde evlerinde zaman geçiren çocukların ve ailelerin ilgi odağı oldu. Aileleriyle birlikte buz pateni yapan çocukların ve bu spora gönül veren yetişkinlerin yanı sıra Ankara'nın bazı buz hokeyi takımlarının antrenman yaptığı Bülent Ecevit Buz Sporları Merkezi aralıksız hizmet veriyor.


Açıldığı günden bu yana 7’den 70’e her yaştan insana spor yapma olanağı sunan tesis, yarıyıl tatili ile çocukların akınına uğradı. Buz pateni yapan çocukların renkli görüntüler oluşturduğu salonda ailelere de spor yapma imkanı buluyor.

Çankaya Belediyesi'nin ilçede bir ilk olarak hayata geçirdiği ve aynı zamanda büyük siyaset adamı Bülent Ecevit’in adını yaşatan salon, 2 bin 752 metrekare alana kurulu.

Sporun yanı sıra farklı sosyal faaliyetlerde bulunabilmeye de imkan veren tesis, 600 metrekare buz pisti ve 200 kişilik seyirci tribününe sahip. Buz hokeyinin de yapılabildiği tesiste ayrıca geniş bir fitness salonu da yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2021, 19:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER