Fenerbahçe'de imzalar atıldı

Fenerbahçe Kulübü, kadrosunda bulunan genç oyuncuları İsak Vural, Arda Güler, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin, Muhammed Gümüşkaya ve Ferdi Kadıoğlu için imza töreni düzenledi.

Fenerbahçe'de imzalar atıldı

Ülker Stadyumu 1907 Tribünü'nde düzenlenen törene sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Tahir Karapınar ve futbolcuların yakınları katıldı.


İmza töreninde açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Bugün, kulübümüzün yarınlarına katkı sağlayacak, umutlu ve pozitif bir konu için bir araya geldik. Fenerbahçe'nin özkaynaktan mütemadiyen oyuncu yaratma, net ihracatçı olma konusunda olmazsa olmazlarından bir tanesi, bu kulübe yakışacak bir akademiye sahip olmak. Bizim için en önemli şey, hangi yaştan başlıyorsa bütün futbolcularımızın aynı imkanlardan yararlanması. İnşallah bu olacak. Geçen hafta Avrupa Kulüpler Birliği toplantısındaydım. 30 yaş üstü futbolculara Avrupa'da en fazla süre veren ülke, Türkiye. 22 yaş altı oyunculara da yüzde 4 ile yine en az süre veren Türkiye. Antalya kampımızda altyapıdan 11 oyuncumuz, A takımla idman yaptı. 4 sene önce söylediklerimizin çok daha yakınında olduğumuzu düşünüyorum. Fenerbahçemiz için bugün tarihi günlerden bir tanesi. Kalbi Fenerbahçe'de olan ve onlarla aynı masayı paylaşmaktan gurur duyduğum 6 futbolcumuz ile imza töreni yapmak için bir araya geldik. Ferdi, bizim yaptığımız ilk transferdi. Ferdi her sene daha fazla süre almaya başladı. Onu transfer ettiğimiz için çok mutluyuz. Türk Milli Takımı'nı da sonunda seçti. Doğru yolu seçtiği için onu da kutluyorum. İsviçre çakısı gibi nereye koysan oynuyor" şeklinde konuştu.

dha

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2022, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER