Okçu gençlerden şampiyonluk sözü

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Samsun’da düzenlenen 13-14 Yaş Okçuluk Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Olimpik Yay Bayanlar Kategorisinde Türkiye 4’üncü olan Elif Sena Akçay için antrenman sahası tahsis etti. Başkan Genç'in desteği sonrası Akçay, şampiyonluk sözü verdi.

Okçu gençlerden şampiyonluk sözü


Samsun’da düzenlenen 13-14 Yaş Okçuluk Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Vira Okçuluk Spor Kulübü Sporcusu Elif Sena Akçay, Olimpik Yay Bayanlar Kategorisinde Türkiye 4’üncüsü oldu. 02-06 Şubat 2022 tarihleri arasında Samsun'da düzenlenen 40 Kulüp ve 211 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Döşemealtı’na madalya getiren Akçay, Okullar Arası Türkiye Şampiyonası için hazırlıklara başladı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, adını Türkiye Şampiyonası'na yazdıran Albay Süleyman Külahçı okulu 7nci sınıf öğrencisi olan Elif Sena Akçay için antrenman sahası tahsis etti. Genç sporcu ve bağlı olduğu Vira Okçuluk Spor Kulübü okçularına Belediyeye ait tesisleri açan Başkan Genç, sporculara her türlü desteği vereceğini açıkladı.

2021 yılında 11-12 Yaş grubunda da Türkiye 2’nciliği bulunan Elif Sena Akçay, hedefinin Döşemealtı'na Türkiye Şampiyonluğu'nu getirmek olduğunu söyledi. Akçay, kendilerine her türlü desteği veren Belediye Başkanı Turgay Genç’e teşekkür ederek, 1’ncilik madalyası sözü verdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2022, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER