Şampiyonluk kupasını aldılar

Türkiye Futbol Federasyonu U18 Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, grubu lider tamamlayarak şampiyonluk kupasını aldı.

Şampiyonluk kupasını aldılar


10 kulübün kıyasıya mücadele ettiği 1’inci grup karşılaşmalarında 17 galibiyet 1 beraberlikle 52 puan toplayan Yenimahalle’nin genç yetenekleri, 73 gol attığı grup maçlarında kalesinde yalnızca 13 gol gördü.

U18 FUTBOL TAKIMI PLAYOFF’A HIZLI BAŞLADI

En yakın rakibi Çayyolu Spor’un 12 puan önünde yer alarak şampiyonluğa ulaşan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü futbolcuları, Türkiye Şampiyonalarına katılabilmek amacıyla playoff maçlarına çıkıyor.

Türkiye Şampiyonası için Playoff A grubunda mücadele eden Yenimahalle, grubun ilk maçında Çayyolu Spor Kulübü’nü 4-3 yenerek şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor. Yenimahalle’nin Playoff A Grubundaki diğer rakipleri; Çiğdemtepe, Kahraman Kazan, Başkent Edaş, Ostim, Aydınlıkevler ve Tarım Kredi Spor Kulübü’nden oluşuyor.

“AMACIMIZ ALT YAPI OLARAK YENİMAHALLE BELEDİYESİ’NİN A TAKIMINA FUTBOLCU YETİŞTİRMEK”

Grubu şampiyon tamamlayıp Playoff’a çıkmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Antrenör Alican Biçici, “Sporcularımız en yakın rakibine 12 puan fark atarak U18 Ligi’ni şampiyon tamamladı. Oyuncularımızın hepsi çok başarılı ve gelecek vaat ediyor. Alınan bu sonuçların arkasında büyük bir çalışma ve emek yatıyor. Amacımız alt yapı olarak Yenimahalle Belediyesi’nin A takımına futbolcu yetiştirmek. Yenimahalle’ye bu gururu yaşatan tüm oyuncularımı tebrik ediyor, bu süreçte desteğini her zaman yanımızda hissettiren Başkan Fethi Yaşar’a teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2022, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER