TOSFED yıldızını arıyor

Türk otomobil sporları tarihinde düzenlenen ilk yetenek keşfetme projesi olan “TOSFED Yıldızını Arıyor” için 2018 yılı başvuruları 30 Nisan 2018’e kadar devam ediyor.

TOSFED yıldızını arıyor

TOSFED Yıldızını Arıyor projesinde geçtiğimiz yılın 12 finalisti, 14-15 Nisan tarihlerinde “Şampiyonlar Şampiyonası” kapsamında ikinci kez piste çıktı. Elemeleri Onat Telkenar birinci, Emre Şentürk ikinci ve Erol Özteknik üçüncü olarak tamamladı. Önlerinde iki yarış daha olan genç yetenekler, dört yarışın toplamında en çok puanı toplamak ve TOSFED Yıldızını Arıyor projesinin ilk yıldızı olmak için mücadele edecek.

Yarış otomobilleri ile hiçbir bedel ödemeden yarışma imkanı

Proje kapsamında eğitimler ve final elemeleri sonunda belirlenecek 10 erkek 2 kadın sürücü özel olarak hazırlanmış Fiat Egea yarış otomobilleri ile hiçbir bedel ödemeden yarışma imkanı bulacak. Projeye başvuracak adayların 25 yaşından küçük, ehliyet sahibi, en az ortaokul mezunu olması ve herhangi bir sağlık sorunun olmaması gerekiyor. Ayrıca adayların adli sicil kaydı bulunmaması da aranan kriterler arasında.

Yeteneğine ve kendine inanan tüm gençlerin katılımına açık ve katılım sayısı 1000 kişi ile sınırlandırılan projeye 30 Nisan 2018 Pazartesi gününe kadar www.tosfedyildiziniariyor.com adresinden başvurulabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER