Huawei vergi rekortmenleri arasında

Huawei 2016 yılı gelir beyanıyla, 2017 yılında en yüksek kurumlar vergisi beyan eden ilk 100 kurumdan biri oldu. Ödediği 52 milyon 713 bin 267 TL vergi ile Türkiye’de Vergi rekortmentleri arasında 76. Sırada yer alan Huawei, Ankara’nın vergi rekortmenleri arasında da ilk 25’te yer alarak, Ankara Valiliği ve Maliye Bakanlığı tarafından plaket ve teşekkür belgesine layık görüldü.

Huawei vergi rekortmenleri arasında

Gelir İdaresi Başkanlığı’nın 2016 yılı gelirleri için kurumlar vergisi beyannamelerini değerlendirmesi sonucunda; Türkiye’nin en fazla kurumlar vergisi ödeyecek ilk 100 mükellefi açıklandı. Bilgi ve iletişim teknolojileri sektörünün lider firmalarından biri olan Huawei, Ankara’da en yüksek kurumlar vergisi beyan eden ilk 25 mükellef arasında yerini aldı.

2016 yılına ilişkin 52 milyon 713 bin 267 TL vergi beyanıyla rekortmenlerden biri olan Huawei, Ankara’da düzenlenen ödül töreninde Ankara Valiliği ve Maliye Bakanlığı tarafından plaket ve teşekkür belgesine layık görüldü. Son yıllarda hem dünyada hem Türkiye’de artan satış hacmiyle sektörün en büyük oyuncularından biri haline gelen Huawei, ismi açıklanan ilk 100 firma içinde ICT sektöründe yer alan firmalar arasında en yüksek beyanda bulunan üçüncü firma olarak dikkat çekti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER