10 bin kitap elden ele

Kütahya Porselen, 23 Nisan'a Özel Elden Ele Projesi'yle İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Afyon, Kütahya gibi büyük ve küçük çocuklar için 10 bin kitap dağıtacak. Bir arkadaşım okuduktan sonra bir arkadaşım olsun. Kütahya Porselen'in hediye ettiği ve elden ele dolaşacaklar.

10 bin kitap elden ele

Kütahya Porselen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel 21-23 Nisan tarihleri arasında 'Elden Ele Projesi' ile çocuklara 10 bin adet okuma kitabı, oyun kitabı, boyama kalemi ve kupa bardak armağan ediliyor. İstanbul Beşiktaş, Ankara AnkaMall, İzmir EgePark, Kütahya Sera AVM, NG Afyon Otel, NG Sapanca Otel, NG Sapanca Bedesten AVM, Antalya ve Bolu'da dağıtmak kitapların bulunduğu 'Kitabı okuduktan sonra sen de başkasına armağan et' yazıyor ve çocuklarla okuduktan daha sonra armağan etmeleri istemiyor. Kütahya Porselen'in 'Elden Ele Projesi' sosyal medya projesini kapsayacaktır. Çocuklar yazdıkları ve paylaşacaklardır.

Kütahya Porselen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda engelli çocukları da unutmadı. '' Elden Ele Projesi '' düğmesine, engelli çocukları evlerinde ve okullarında ziyaret edilecek.

Milli porselen markası, '' Kütahya Porselen ile Sağlıklı Nesiller '' anlayışıyla uyum üretiyor. Anne ve babaların çocuğu için kullanmamaya özen göstermeliyiz.

Kütahya Porselen'in diğer sosyal sorumluluk projeleri de adından sıkça söz ettiriyor. Lösev'e, Koruncuk Vakfı'na ve Kelebek Çocuklara ciddi kaynak ayıran Kütahya Porselen, Nafi Güral Eğitim Vakfı ile de üniversit olmayan üniversiteleri hazırlıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER