15 şubat 2021 günü burç yorumları

Bakalım burçlar bugün bize ne söylüyor.

15 şubat 2021 günü burç yorumları

KOÇ: Ay burcunuzda ilerlerken, çevreyle ilişkilerinizde olumlu rol oynuyor. Yaratıcılığı tarzınıza uygun kişilerle görüştüğünüzde yakalıyorsunuz. Sanatsal olayların gündem kazanmasıyla yaşamınız renkleniyor.

BOĞA: Büyük rakamlar peşindesiniz ve beklentileriniz boş değil. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden sorunları abartıyorsunuz. Ev kazalarına karşı dikkatli olun.

İKİZLER: Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor, ısrarcı davranıyorsunuz.

YENGEÇ: Bugün, duygusal konuların öne çıkmasıyla derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşka inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde büyütüyorsunuz.

ASLAN: Bugün ay kombinasyon burcunuz Koç’ta ilerliyor, özgür düşünceler içinde hareket etmenize neden oluyor. Aşkta eğlenceli ve ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Sosyal aktiviteleriniz gündem kazanacak.

BAŞAK: Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal problemler yaşamak istemiyorsanız, iş ilişkilerinize belli bir mesafe getirmelisiniz. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve yaratıcılığınız hız kazanıyor.

TERAZİ: Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Duygusal konulara eğiliminiz artıyor. Partnerinizle iletişim problemi yaşayabilirsiniz. Ondan beklediğiniz bazı davranış biçimleri var. Alınganlık göstereceğiniz bir gündesiniz.

AKREP: Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar yapacaksınız. Derin konuşmalar yapacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olun. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz.

YAY: Ani gelişecek olaylara karşı hazırlıklı olun. Duygusal dostluklar ve iş birlikleri gündeme gelecek. Uzaklara gitme gibi hissine kapılacaksınız. Geçmişte tepki verdiğiniz konulara duyarsız kalacaksınız.

OĞLAK: Kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Yaşama bakışınız farklı ve derin duygular içindesiniz. Maddi kaygılardan uzak yaşamayı yeğleyen bir yapınız var. Yaşam kalitenizi yükseltmek için çabalıyorsunuz.

KOVA: Bugün çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Koç’ta ilerleyen ay, sizi son derece ilginç kılıyor. Karşı cins üzerinde elektriğiniz çok yüksek. İsteklerinizde artış var. Enerjinizi yüksek tutmalısınız.

BALIK: Sistemli olduğunuzda kendinizi daha rahat ve girişken hissediyorsunuz. Savaşçı Mars’ın açısı enerjinizi olumlu destekliyor. Girişimci yönlerinizi dikkatli kullanmalı ve ön plana çıkarmaktan vazgeçmelisiniz

posta: Filiz Özkol

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2021, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER