Dünya çocukları Miniatürk'te buluşuyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında, bu yıl da dünya ülkelerinin çocuk halk oyunları ekiplerini İstanbul’da ağırlayacak.

Dünya çocukları Miniatürk'te buluşuyor

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve büyük beğeniyle izlenen “Miniatürk Uluslararası Çocuk Halk Oyunları Gösterisi”, bu yıl 22 Nisan Pazar günü yapılıyor. Miniatürk'ün renkli atmosferinde çocuklarla buluşacak gösterilerde, Türkiye, Makedonya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Azerbaycan, Rusya, Kırgızistan, Macaristan, Ukrayna, Bosna Hersek, Arjantin, Endonezya’dan çocuk halk oyunları ekipleri, kendi kültürlerini yansıtan özgün, yerel danslarını sahneleyecekler.

“Miniatürk Uluslararası Çocuk Halk Oyunları Gösterisi”, Türkiye’den ve dünyadan çocukları İstanbul’da buluşturacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, 11 ülkenin yerel tınıları ve müzikleriyle zenginleşecek gösterileri izlemek üzere, tüm İstanbulluları, çocukları ve anne- babaları Miniatürk’e davet ediyor.

8 yılda 100’e yakın ülkeden binlerce çocuğu ağırlayan Miniatürk Uluslararası Halk Oyunları Gösterilerini izlemek isteyen Miniatürk ziyaretçileri, giriş ücreti dışında ayrıca bir ücret ödemeyecekler.

22 Nisan Pazar günü saat 14.00’de Türkiye’nin ilk minyatür parkı olan Miniatürk Anfi Tiyatro Alanında gerçekleştirilecek bu renkli ve eğlenceli gösterileri sakın kaçırmayın.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER