Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu

Fatma Girik’in cenaze programı hakkında aile yakını olan Ahmet Hamdi Gürbüz bilgi verdi.

Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu


Yakalandığı koronavirüsün ardından yaşamını yitiren Fatma Girik'in kötü hava koşulları nedeniyle ertelenen cenaze töreni programı belli oldu. Fatma Girik için yarın Şişli Belediyesi ve Cemal Reşit Rey Salonu’nda tören düzenlenecek. Girik’in cenazesi, Teşvikiye Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanmak üzere Bodrum’a götürülecek.

Gürbüz’ün paylaştığı programa göre; yarın saat 10.00'da Şişli Belediyesi'nde vedalaşma töreni, ardından da saat 11.00'de Cemal Reşit Rey Salonu'nda anma töreni yapılacak.

Öğle namazının ardından da Teşvikiye Camisi'nde cenaze töreni düzenlenecek. Girik'in cenazesi, daha sonra toprağa verilmek üzere Bodrum'a götürülecek. Girik, Bodrum'da 56 yıllık hayat arkadaşı ünlü yönetmen Memduh Ün'ün yanında toprağa verilecek. 

Fatma Girik daha önce yaptığı bir açıklamada, "Neticede robot değilim, bir canlıyım; bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh’a (Ün) kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin" demişti.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2022, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER