Günaydın’dan çocuklara özel menü

Etin güvenilir adresi Günaydın, çocuklara özel hazırladığı menüleri ile de fark yaratıyor.

Günaydın’dan çocuklara özel menü

Türkiye’nin et ve kebap konusundaki en iddialı restoranlarından Günaydın, çocuklara özel olarak hazırladığı menüler ile lezzeti ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Köfte-döner şubelerinin yanı sıra steakhouse ve kebap konsepti ile hizmet veren Günaydın restoranları da farklı içerikteki çocuk menülerini sunmaya başladı.

Köfte-döner şubelerinde çocuklara iki menü alternatifi sunan Günaydın, doğa temalı boya kitabı ve boya kalemi hediyesiyle lezzete eğlence katıyor. Günaydın’ın çocuk menülerinden biri cızbız köfte, diğeri ise yaprak döner ile hazırlanırken; menüde sade pilav, patates ve ızgara domates servis ediliyor. Alışveriş merkezlerinin yemek katında bulunan Günaydın’ın köfte-döner şubeleri, ailelere çocukları için doyurucu, kaliteli ve eğlenceli bir menü sunuyor.

Günaydın Steakhouse’larda çocuklar patatesle birlikte servis edilen kasap köfte, sosis tabağı veya mini hamburgerlerinin keyfini çıkarırken bir yandan bulmaca ve boyama yaparak eğlenceli vakit geçirebiliyorlar. Kebap restoranlarında ise köfte, patates tava, minik etli pide ve fındık lahmacun alternatiflerinden oluşan çocuk menüsüne boyama kitabı eşlik ediyor. Günaydın, Şaşkınbakkal, Tuzla ve Kalamış’taki restoranlarında bulunan çocuk oyun alanları ile de özellikle ailelerin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER