Hazır Kahve paketinde uyuşturucu satan şüpheli yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadeleye yönelik yaptığı istihbarı çalışmalarda, Eyüpsultan’da sokak sokak dolaşılarak uyuşturucu pazarlandığı bilgisini aldı.

Hazır Kahve paketinde uyuşturucu satan şüpheli yakalandı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuyu hazır kahve paketleriyle ambalajlayarak "sade", "ikisi bir arada", "üçü bir arada" gibi şifrelerle sokak sokak dolaşarak sattığı tespit edilen şüpheli M.Ç'yi düzenledikleri baskınla gözaltına aldı. M.Ç'nin aracında hazır kahve paketlerine 2'şer gram halinde ambalajlanarak satışa hazır hale getirilmiş toplam 15 kilo uyuşturucu ele geçirildi.


ŞİFRELİ PAKETLER 

Harekete geçen Jandarma ekipleri, teknik ve fiziki takiple uyuşturucunun, M.Ç. isimli kişi tarafından piyasada sıkça tüketilen bir hazır kahve markasının paketiyle ambalajlanarak “sade", "ikisi bir arada", "üçü bir arada” şifresiyle Eyüpsultan’da sokak sokak dolaşarak pazarladığını belirledi.

ARABANIN HER YERİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Şüpheli M.Ç'nin her hareketini takibe alan Jandarma ekipleri, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden gece yarısı uyuşturucu dağıtımına çıktığı sırada operasyon için düğmeye bastı. Jandarma ekiplerince etkisiz hale getirilen M.Ç'nin aracında yapılan aramalarda; aracın bagajı, torpidosu ve içerisinde hazır kahve paketlerine 2’ şer gram halinde ambalajlanıp gizlenerek satışa hazır hale getirilmiş toplam 15 kilo uyuşturucu, bir ruhsatsız tabanca ile çok sayıda tabanca mermisi, 2 hassas terazi, bir cep telefonu ele geçirilirken, M.Ç. isimli şüpheli gözaltına alındı. 

HAZIRLADIĞI UYUŞTURUCUYU TESLİM EDEMEDEN YAKAYI ELE VERDİ

Satmak için hazırladığı uyuşturucuyu, piyasaya süremeden Jandarmanın operasyonuyla yakayı ele veren M.Ç. isimli, karakoldaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

anka

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2021, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER